Om os

Lidt om os og historien bag...


En lille forklaring om navnet på salonen, samt oprindelsen af Thai massage

Siam var indtil 1939 navnet på det land vi idag kender som Thailand.

Ubon er det thailandske ord for lotusblomsten,

samtidig er det også navnet på hovedbyen i en af de nordøstlige provinser i landet.

Wellness og Spa begrebet har været kendt i Asien i flere hundrede år, og vi har samlet mange af de gamle traditioner derfra og tilbyder ægte thailandsk velvære for alle i familien.


Disse steder og begreb danner navnet på salonen.

Ca. 500 år f. Kr. kom den berømte healer og ven af Buddha, Dr. Jivaka Kumarbhaccha til Thailand. Han var kendt som "The Father Doctor" af Thai Traditionel Medicin. Han anerkendte den store værdi af den Kinesiske medicin som også har flere tusind års tradition. Ved at kombinere den Kinesiske medicin med Dr. Jivaka Kumarbhacchas egen store viden skabte han de fire grene af Thai Traditionel Medicin: ernæringsmæssig medicin, naturlægemidler, åndelig praksis og thaimassage ("Nuad phaen boran"). Thaimassagen bruges i Thailand som en af de 4 grene af Traditionel Thai Medicin og er anerkendt og reguleret af regeringen og anses som en medicinsk disciplin, der anvendes som lindring af en lang række lidelser.Traditionel thaimassage varierer fra region til region, men overbygningsuddannelsen som er krævet for at drive en massageforretning i Thailand, er standardiseret og afsluttes med en eksamen i både praktisk og teoretisk viden og dette er en national standardtest.

Genåbning


Butikken er nu igen åben og i den forbindelse vil vi gerne byde tidligere og nye kunder velkommen.

Vi har pga stigninger i materialeudgifter samt stigninger på el/varme været nødt til at justere vores priser en smule op. Til gengæld er massagen stadig af høj kvalitet...