Behandlinger

Traditionel Thai Massage

Thai massage adskiller sig fra andre massageformer ved at man strækker kroppen og trykker på udvalgte følsomme steder. Vi finder hurtigt din krops grænser, og kan derfor strække og bøje din krop uden at det gør ondt. Teorien bag thai massage går ud på at kroppen består af 72.000 energi linier. Man arbejder så med udgangspunkt i disse linier – ikke efter den vestlige verdens videnskab, men massagen tager udgangspunkt i den traditionelle tænkning. Denne massage er middel til hård.

60

Minutter

   400 kr.

          120

                Minutter

700 kr.

Oliemassage

Thailands traditionelle oliemassage, er hvor musklerne bliver løsnet op ved hjælp af olie .Ved brug af massørens hænder, arme og albuer kommer hele kroppen under behandling. Du vil efterfølgende kunne oplevere mere energi, og mindre træthed. Spændinger, stress og småskader vil også aftage. Massagen får kroppen og muskler til at afgive affaldsstoffer, og den får musklerne til at slappe af.

60

Minutter

   400 kr.

          120

                Minutter

700 kr.

Fodmassage

3000 år gammel massageform hvor man koncentrerer sig om fødder, ben og knæ og gennem stimulering af punkter på fødderne påvirker kroppens organer, hvilket giver bedre blodcirkulation og kroppen en bedre balance.

Behandlingen afhjælper mange af hverdagens små skavanker.

60

Minutter

   400 kr.

          120

                Minutter

700 kr.

Herbal Ball

Urtemassage er en ældgammel massage fra Thailand, der udføres med varme stofposer fyldt med krydrede urter, der presses over hele kroppen, med det resultat, at urterne trænger ind i kroppen, forøger blodcirkulationen, lindrer muskelømhed, løsner spændinger og giver en fantastisk duft samt fornyet energi.

60

Minutter

   500 kr.

          120

                Minutter

800 kr.